EFEKT Nieruchomości

OPINIE

''Serdecznie polecam biuro nieruchomości ''Efekt'' , współpracując z Panią Ewą Modrzejewską spotkałam się z pełnym profesjonalizmem, fachową pomocą i kompetentną obsługą. Jest to biuro nieruchomości godne zaufania.''

2018-04-03, Milena K.

 

"Zdecydowanie polecam biuro nieruchomości Efekt. Miałem okazję współpracować z Panią Ewą Modrzejewską przy zakupie działki budowlanej. Pełen profesjonalizm, miłe podejście do klienta, wszystkie sprawy urzędowe załatwiła Pani Ewa za mnie w bardzo krótkim terminie, zawsze mogłem liczyć na pomoc, nawet w urlopie Pani Modrzejewskiej. Dziękujemy z żoną za wszystko jeszcze raz."

2018-03-10, Dagmara i Rafał

 

"Dzięki Pani Ewie kupiliśmy dom szybko i sprawnie, życzymy wszystkim takiego doradcy w zakupie nieruchomości.
 Pozdrawiamy !!!"

2017-11-30, Elżbieta B-P.
 

"Bardzo rzetelne, profesjonalne i uczciwe biuro. Gdyby nie Pani Ewa zapewne nie udałoby nam się tak sprawnie sfinalizować kupna działki. Mimo wstąpienia dodatkowych okoliczności, których na początku nie zakładaliśmy, Pani Ewa wiedziała co robić i wykazała się dużym zaangażowaniem, aby wszystko dopiąć na czas. Bardzo doświadczona osoba - daje klientom poczucie komfortu i pewności, że wszystko jest pod kontrolą. Polecamy!"

2017-03-05, Anna B. Maciej G.

 

"W imieniu swoim i mojej rodziny pragnę podziękować za profesjonalną obsługę sprzedaży naszego domu. Kompetencja, rzetelność i super kontakt, to cechy którymi wyróżnia się Biuro Nieruchomości EFEKT. Polecam gorąco. Efekt murowany."

2017-01-08, Wojciech R.

 

" Biuro nieruchomosci EFEKT jest jak najbardziej godne polecenia!Kompetencja, doswiadczenie,fachowa wiedza jak rowniez mila obsluga. Pani Ewo,i panio Rozo jeszcze raz bardzo dziekujemy za pomyslne sfinalizowanie transakcji. " POLECAMY!!! Lidka i Tomek POZDRAWIAMY "

2016-10-14, Lidia S.

 

" Z czystym sumieniem i bez wahania mogę polecić to biuro nieruchomości. Pani Ewa Modrzejewska zadbała o to, by "EFEKT" nie był jedynie nazwą firmy, lecz przede wszystkim określeniem jej owocnej pracy i finalizacji transakcji. Mimo utrudnienia, jakim był mój stały pobyt za granicami kraju oraz czasochłonna transakcja wiązana, fachowe podejście do sprawy oraz doświadczenie Pani Ewy przyniosły oczekiwane rezultaty. Jeśli tylko przyjdzie mi kolejny raz korzystać z usług agencji nieruchomości, bez namysłu zdecyduję się ponownie na firmę "EFEKT".  "

2016-08-18, Mieczysław W. z córkami

 

" Profesjonalizm, fachowość, szeroki zasób wiedzy i przede wszystkim bardzo miłe podejście do klienta. Miałem okazję współpracować z Panią Różą przez dłuższą chwilę i w każdej dziedzinie mogłem liczyć na pomoc oraz wsparcie. Polecam gorąco! "

2016-08-15, Łukasz G.

 

" W imieniu mojej żony jak i własnym chciałbym podziękować Pani Ewie za sfinalizowanie bardzo trudnej wiązanej tranzakcji sprzedaży starego oraz jednoczesnego kupna nowego mieszkania. Biorąc pod uwagę fakt, aż półrocznego zaangażowania wszystkich stron, zawiłości prawnych banków, udało się sfinalizować transakcję tylko dzięki pełnemu zaangażowaniu Pani Ewy i podejściu do tematu. Moim zdaniem godny polecenia jest kontrakt na wyłączność. Ponadto pełna współpraca ze sprzedającym i kupującym, ale tak, aby nie zaszkodzić żadnej ze stron transakcji. I najważniejsze. Pani doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie, połączone z wiedzą o rynku nieruchomości, prawami i przepisami rządzącymi nim. To musi gwarantować sukces. Nie omieszkam dodać, że będę Panią polecał znajomym, którzy szukają rzetelnego i doświadczonego agenta. PEŁEN PROESJONALIZAM !!! POLECAM. "

2016-08-08, Robert W.

 

" Biuro nieruchomości w pełni profesjonalne. Nie wiem jak bym sobie poradził bez pomocy Pani Ewy. Polecam wszystkim. Kompetentni ludzie na odpowiednim miejscu.

Pozdrawiam "2016-05-18, Adam O.

 

" Biuro godne polecenia sympatyczna pani Ewa profesjonalna i zawsze do pomocy dziękuję za współpracę

"2016-05-10, Małgorzata B.

 

" Serdecznie polecamy biuro nieruchomości EFEKT!!! Miła i fachowa obsługa oraz ekstra kontakt z Panią Ewą - nie wyobrażamy sobie zakupu mieszkania i załatwiania tych wszystkich formalności bez pomocy! Nawet po zakończonej transakcji można śmiało zwracać się z wszelkimi pytaniami, które nie zostaną bez odpowiedzi. "

2016-03-20, Łukasz i Marlena D.

 

" Serdecznie polecam Biuro Nieruchomości “EFEKT”. Transakcja sprzedaży naszego mieszkania została przeprowadzona profesjonalnie i w tempie błyskawicznym. Bardzo dobry kontakt z biurem, miła atmosfera, fachowość, dostosowanie się do potrzeb i możliwości klienta to kolejne atuty tej współpracy. Bardzo dziękuję Pani Ewo! "

2016-03-07, Karolina W.

 

" Biuro nieruchomosci EFEKT jest jak najbardziej godne polecenia!Kompetencja, doswiadczenie,fachowa wiedza jak rowniez mila obsluga to atuty firmy. Pani Ewo, jeszcze raz serdecznie dziekuje za pomyslne sfinalizowanie transakcji. "

2016-01-26, Natalia.R

 

" Dziękujemy serdecznie za miłą i profesjonalną obsługę.Biuro zdecydowanie godne polecenia !! "

2015-10-22, Karol i Iwona U.

 

" profesjonalizm przede wszystkim, wspaniała współpraca POLECAM!! "

2015-10-18, KATARZYNA SLAWOMIR

 

" Pełen profesjonalizm od początku do końca - pomoc na każdym etapie: począwszy od umowy przedwstępnej podpisywanej dzień przed porodem, umowy kupna z tygodniowym dzieckiem na ręku, wszelkich spraw związanych z notariuszem, sądem, bankiem - co na początku w połączeniu ze zmianami w życiu prywatnym wydawało nam się nie do ogarnięcia. Pani Róża jest osobą, która zdecydowanie zna się na tym co robi. POLECAMY "

2015-05-07, Magda i Michał

 

" Polecamy w dwustu procentach to biuro. Pełen profesjonalizm i podejście do klienta wraz z miłą i fachową obsługą oraz dopiecie sprawy na ostatni guzik. "

2014-10-04, Darek i Martyna

 

" Wszystkim polecam biuro "EFEKT" najlepsze w naszym mieście!! Fachowa, kompetentna, odpowiedzialna pomoc w sprzedaży mieszkania moich rodziców, którzy są w podeszłym wieku a dzięki P. Róży formalności załatwiliśmy w w ciągu jednego do południa. Dziękujemy i pozdrawiamy. Danuta K "

2014-08-02, Danuta K

 

" Dzięki agencji Efekt kupiliśmy naszą wymarzoną działkę. Pani Śrama nie tylko sprawnie prowadziła sprawę zakupu ale także wspaniale wspierała nas jeszcze po zawarciu transakcji. Zdecydowanie polecamy!!! "

2014-07-31, Stanisław C.

 

" Podzielam opinię klientów którzy korzystali z usług biura Efekt.Pani Ewa godna zaufania i oddana całym sercem swojej pracy.Jednym słowem profesjonalizm załatwianie spraw w 100% Moja nota to największa jaka tylko może być 100.............:) Serdecznie dziękujemy pani Ewo .Pozdrawiamy z Holandii:) "

2014-02-17, Marzena i Paweł

 

" Biuro absolutnie godne polecenia. Profesjonalna, kompetentna, terminowa i miła obsługa. Właśnie sfinalizowałam transakcję i jestem w 100% usatysfakcjonowana. Najwyższa nota :) "

2013-09-16, Renata K.

 

" Biuro na miarę 21 wieku ,fachowa i bardzo mila obsługa , dostosowanie do potrzeb klienta mało tego nie ma zagadnienia z którym to biuro nie dało by sobie rady. Więc jeśli Państwo macie zamiar kupić lub sprzedać nieruchomość polecam 100 % satysfakcji na tym biurze można polegać lepiej niż na sobie . Pozdrawiamy całe biuro "

2013-09-12, Iwona i Radosław D.

 

" Gorąco polecam, fachowa pomoc, formalności załatwione w 2 przedpołudnia, pomoc w każdej sprawie,życzliwe i przyjazne podejście do Klienta. Poczucie, że można Pani Ewie powierzyć wszystko dot. kupna mieszkania/domu! Polecam! "

2013-08-08, Alicja K.

 

" wszystko w jak najlepszym porzadku,wachowa pomoc w najdrobniejszych szczegółach,bardzo miłe sympatyczne panie które sa z toba i pomoga załatwic co trzeba!polecam "

2013-05-09, Łukasz K.

 

" Dziękujemy za wspaniałą i bezproblemową obsługę. Kompetencja i rzetelność Pani Ewy, pozwala czuć się bezpiecznie przy transakcji kupna mieszkania. Biuro nie ogranicza się tylko do sprzedaży, ale jest też bardzo pomocne w załatwianiu wszelkich formalności.Pani Ewo, jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy Biuro jako NAJLEPSZE BIURO NIERUCHOMOŚCI w Gnieźnie. "

2013-04-12, Kasia

 

" Sprzedaż mieszkania w biurze EFEKT to była czysta przyjemność. Szybko, sprawnie i bezpiecznie, poprostu pełen profesjonalizm:) Bez wachania kolejna transakcja tylko w tym biurze. "

2013-01-19, Maciej N.

 

" Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić biuro nieruchomości "Efekt", za pośrednictwem którego kupiłam mieszkanie w wakacje 2012r. Pomoc Pani Róży, jak i Pani Ewy - bezcenna, żadne pytanie nie zostało zostawione bez odpowiedzi - 100% profesjonalizmu. "

2012-11-17, Justyna

 

" Kompetencje, fachowa wiedza i profesjonalizm szczególnie wyróżnia biuro nieruchomości EFEKT. Obsługa w 100%. Biuro godne polecenia, moim zdaniem najlepsze. POLECAM !!!  "

2012-09-18, Zbigniew Sz

 

" Sprzedaż starego domu satysfakcjonująca obie strony nie jest łatwa, sądzę, że nie udałaby się bez pomocy p. Ewy. Bardzo kompetentna, profesjonalna, nie było sytuacji, której nie potrafiłaby rozwiązać. Biuro zatrudniające takich pracowników jest jak najbardziej godne polecenia. "

2012-08-16, Hala A.

 

" Biuro godne polecenia. Fachowa i miła obsługa, bardzo dobra komunikacja,rzetelność, elastyczność - z czystym sumieniem polecamy każdemu. "

2012-03-10, Monika i Jarek

 

" ZDECYDOWANIE najlepsze biuro nieruchomosci w Gnieznie.bardzo miła i profesjonalna obsługa.jedyne biuro w Gnieznie ktore zalatwia sprawe w 100% od A do Z.W skali od 1-10 wystawiamy 10.POLECAMY!!! "

2012-01-25, Anna i Tomasz N.

 

REFERENCJE

 

    

 

 



FORMULARZ WYŚLIJ OPINIE

Imię i nazwisko*
E-mail*
Telefon*
Twoja opinia*
Kod z obrazka:*
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą z 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883.*
siedziba firmy

EFEKT Nieruchomości
ul. Chudoby 2
62-200 Gniezno
Dane kontaktowe
Skontaktuj się z nami
telefon stacjonarny / fax

61 424 44 08
Numer dostępny
od 8:30 do 16.30
telefon mobilny


Róża 600 977 770
Ewa 664 372 593
Godziny otwarcia poniedziałek - piątek 8.30 - 16.30
W sobotę po wcześniejszym uzgodnieniu